Данило Икодиновић: Нису имали ни за кифлу а сада су у аутомобилу од 150.000 евра

Бивши ватерполо репрезентативац Данило Икодиновић изјавио је да кад види ко се за осам година обогатио, наводећи да су то „људи које одлично познаје“, запита се у којој још то земљи свијета можеш толико брзо и тако озбиљно да се обогатиш, а бавиш се политиком.

„Нигдје. Осим ако не дилујеш дрогу, оружје, цигарете. А то је мафијашки посао, не политика“, рекао је Икодиновић за нови број недељника НИН, истичући да је направио глупост када је био на листи која је подржала Српску напредну странку (СНС) на београдским изборима.


Како је навео, ти људи нису имали за кифлу, „кунем се, долазили су код мене у кафану, а нису имали пиће да плате“.

„Видео сам скоро једног из СНС-а, није имао код неме пиће да плати у кафани, сад у аутомобилу од 150.000 евра. Како, царе?! Мука ми је више да гледам то како нас пљачкају“, написао је Икодиновић.

Наводећи како је дошло до тога да се нађе на листи подршке СНС-у, препричао је сусрет који није схватио као пријетњу већ да „купује свој мир“.

„Знаш како то иде, имаш приватни бизнис, као ја кафану која је супер радила, они дођу, нису пали с неба. Дошао је човјек којег сам знао, члан је СНС-а сто година, и он се као и многи од њих лијепо обогатио од СНС-а, и провуче кроз разговор да би било добро да то учиним“, испричао је Икодиновић.

Он је истакао да „није промијенио свој став према њима“.

„Увијек је исти. Искрено, било је то одвратно курвање – стави ти мене на ту листу, само ме остави на миру. Мој став је да су они најгора власт“, рекао је Икодиновић.

Како је навео, „не заслужујемо ми ни овакву власт, ни овакве животе“.

„Ми заслужујемо много боље. И може да нам буде много боље, само да нађемо прави начин, а њега морају да нађу паметнији од мене. Ја ћу да их подржим“, навео је Икодиновић.

Извор: Недељник / Данас


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО