Потписан коалициони споразум: Мирко Ћурић кандидат за градоначелника Требиња

Девет политичких субјеката из Требиња данас је потписало коалициони споразум о подршци актуелном градоначелнику Требиња Мирку Ћурићу на предстојећим локалним изборима.

Кандидата СНСД-а подржало је још осам партија: Демократски народни савез, Социјалистичка партија, Покрет за Требиње, Партија уједињених пензионера, Уједињена Српска, НДП, Прва српска демократска странка и ДЕМОС.

Како је саопштено на конференцији за новинаре, циљ деветочлане коалиције, која је дала апсолутну подршку Ћурићу, је освајање 21 мандата у Скупштини Града Требиња и 70 одсто гласова бирача.

Сви политички субјетки даће своје идеје које ће бити обједињене у јединствену политичку платформу која ће ускоро бити представљена јавности.

Актуелни градоначелник Требиња и кандидат деветочлане коалиције Мирко Ћурић захвалио је коалиционим партнерима на подршци, истакавши да један човјек сам не може постићи много, али тим итекако може.

„Хвала нашим коалиционим пaртнерима на подршци. Подржале су нас партије које су нам и на прошлим изборима дале подршку, као и нове снаге на политичкој сцени Требиња. Презадовољни смо урађеним у протекле четири године, релаизовали смо 60 нових програма, више од 85 инвестиција је урађено или започето. Један човјек не може пуно, тим и снага коју имамо са нашим коалиционим партнерима биће за боље свих грађана Требиња и РС“, истакао је Ћурић.

Извор: Радио Требиње


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО