Ђоковић донирао преко 40.000 евра болници у Новом Пазару!


Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић уплатио је данас пет милиона динара (42.500 евра) Општој болници у Новом Пазару за помоћ у борби против вируса корона.

Ђоковић је, имајући у виду тешку ситуацију у том граду, лично контактирао руководство болнице и понудио да „Фондација Ђоковић“ одмах купи све што је неопходно за лијечење заражених вирусом корона.

Директор Дома здравља у Новом Пазару Ервин Ћоровић је рекао да су уплаћена средства за куповину заштитне опреме, лијекова и медицинских апарата, а да је договор да сљедеће недјеље уплати још колико буде потребно

„У питању је велика помоћ, убедљиво највећа коју је Нови Пазар добио. У име свих грађана Новог Пазара и свих здравствених радника захваљујем на помоћи која ће бити искоришћена за ову борбу и за куповину заштитне опреме, медицинских апарата и лекова“, истакао је Ћоровић.

Ђоковић, који је и сам заражен вирусом корона, на почетку пандемије уплатио је милион евра помоћи Србији за куповину медицинске опреме, а значајна финансијска средства донирао је и Италији, земљи која је највише била погођена вирусом.

(Агенције)


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО