Млади Херцеговци на смотри Партизанових талената (ФОТО)

Овог викенда се у Ариљу (Србија) одржала сада већ традиционална манифестација „ЦРНО-БЕЛИ ДАН“ у организацији ФК Партизан Београд, ФК Вранић Ариље и ФК Будућност Ариље.

На овој манифестацији, на позив горе наведених клубова, учествовала су и четири дјечака ФК LeoStars из Требиња рођени 2008. и 2012. године, као и двојица дјечака из ФК Херцеговац Билећа рођени 2008. године.

Ови дјечаци су већ у претходном периоду боравили на припремама ФК Партизан, гдје су у потпуности задовољили критеријуме који су се од њих тражили. У једном веома лијепом и веселом дружењу, дјечаци су на теренима ФК Будућности имали прилике да одраде тренинг и одиграју по 2 утакмице, а све под будним оком тренера из ФК Партизан.

У свечаном програму присутнима се обратио и добродошлицу пожелио домаћин манифестације тренер Радован Вранић, иначе тренер младог фудбалера Партизана Филипа Стевановића за којег се интересују многи европски клубови, а који је потекао из његове академије ОФК Вранић. У свечаном дијелу, присутнима се такође обратио и све поздравио некадашњи играч Партизана и репрезентативац екс-Југославије Александар Трифуновић. Генерацију 2008. годиште је водио некадашњи ас Партизана Слађан Шћеповић који није крио одушевљење талентом којим располажу ови дјечаци.

Тренер ФК LeoStars из Требиња и скаут Партизана за БиХ, Игор Јоксимовић у краткој изјави за наш портал је рекао, да је ово само још један доказ квалитетног рада са дјецом и сарадње измедју два клуба која ће се наставити и у наредном периоду.

На манифестацији у Ариљу су учествовали: Павле Љубенко (2008), Игор Спаић (2008), Алекса Денда (2008), Александар Вујовић (2008), Андрија Мучибабић (2012) и Аљоша Секуловић (2012).

Извор: Е-ТРЕБИЊЕ


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО