БОМБА НА МАРАКАНИ Звезда доводи репрезентативца!?

Црвена звезда је у дербију у Купу Србије против Партизана увидјела слабости које мора да отклања до почетка квалификација за Лигу шампиона.
Једна од највећих бољки јесте константно лоша форма нападача. С тим у вези кренуло се у потрагу за новим центарфором, а како преноси Информер биће то велико појачање.

У питању је Александар Пријовић, репрезентативац Србије и центарфор Ал Итихада.
Пријовићу уговор са Арапима истиче на љето 2023. године, али он већ неко вријеме покушава да напусти клуб уз обештећење.

Међутим, у томе није успио, а сад је извјесно да ће уговор бити раскинут на Пријовићеву штету. Саудијци сматрају да је Пријовић нарушио углед клуба јер је прекршио полицијски час у вријеме епидемије коронавируса, због чега му је одређен кућни притвор од три мјесеца.

– Пријовић је у добрим односима са Звездиним тренером Дејаном Станковићем и разговарао је с њим о доласку на „Маракану“. Први разговори обављени су у фебруару, у финишу прелазног рока. Идеја је била да Пријовић дође на једногодишњу позајмицу. Међутим, Ал Итихад је тражио да Звезда преузме 1,2 милиона евра Пријовићеве плате, а Београђани су нудили 600.000 евра, тако да до сарадње није дошло. Ипак, преговори са играчем обновљени су прије мјесец дана – рекао је извор Информера.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО