Билећа: Нек’ се лопта котрља

Божо Рогач, Никола Лисов и Миомир Биберџић, млади тренери Фудбалског клуба „Херцеговац“ осмислили су и аплицирали за пројекат „Нек’ се лопта котрља“. Њиховим трудом и залагањем младих фудбалера овај пројекат освојио је потребан број гласова и одобрен од Омладинске банке, а финансиран од Фондације „Мозаик“.

Младе фудбалере и њихове тренере својом посјетом јуче су изненадили чланови Омладинског одбора „Мозаик“ који су након дружења фудбалерима уручили потребну спортску опрему планирану пројектом „Нек’ се лопта котрља“.


„Након свлачионица лопте и спортски реквизити су нам били најпотребнији за квалитетан тренинг. У име свих мојих колега желим да упутим захвалност нашим донаторима и да поручим да на нас увијек могу рачунати, да ћемо учествовати у свим акцијама које буду организоване у циљу побољшања амбијента у нашем граду. Могу се похвалити да је наш клуб свакога дана све бројнији и надам се да ћемо одржати континуитет добрих резултата на свим нивоима“, каже тренер Божо Рогач.
У оквиру пројекта “ Херцеговцу“ је донирано 20 лопти, 45 мајица за пионире и кадете, вијаче, штафете и пумпе за лопте. У оквиру програма Омладинске банке у Билећи је у току реализација седам пројеката.
„Веома смо поносни на све омладинске иницијативе које реализујемо у нашем граду, а посебан значај имају овакви пројекти који имају за циљ развој спорта. Фудбалски клуб је веома успјешан колектив и надам се да ће ова донација додатно мотивисати момке да одрже континуитет добрих резултата које постижу. Похвалила бих наше тренере који увијек нађу начин како да побољшају услове у којима тренирају млади фудбалери“, каже координатор Омладинске банке Дејана Јањић.
На градском стадиону данас је одржан и заједнички тренинг младих фудбалера из Требиња и Билеће. Фудбалерима „ Херцеговца“ на дружење су дошли чланови Школе фудбала „ЛеоСтарс“ из Требиња.

Извор: Радио Билећа


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО