Драшковић опет промијенио плочу!

Привредник Родољуб Драшковић данас је демантовао Мирка Шаровића који га је сврстао у опозиционе редове и поручио и њему и Небојши Вукановићу да му не пада на памет да прилази опозиционом блоку јер се по идејама и размишљањима потпуно разликује од њих.

“Ја водим Народни покрет Херцеговине који се разликује по свом схватању друштвене стварности и од позиције и опозиције и то подразумијева да нема никакве коалиције”, рекао је Драшковић Херцег телевизији.
Он је додао да је ушао у политику како би био лидер и обезбиједио народу боље услове за живот и рад и да не намјерава да се приклони ником нити да се бори за интересе опозиције.
“Ја са народом идем да обезбједим народу бољи живот у Херцеговини, да враћам младост у Херцеговину, да наставим изградњу Херцеговине и да обезбиједим трајно бољи живот на овим просторима”, рекао је Драшковић.

Објаснио је да он не може да буде кандидат јер он лично води народни покрет.
Додао је да неће бити никакве трговине и да има доста младих и квалитетних људи који хоће да се прикључе Покрету за Херцеговину у коме су препознали праве вриједности.
На тај начин јасно је ставио до знања и Шаровићу и Вукановићу да на њега и његову инфрастеуктуру, углед и капитал ове јесени не могу да рачунају.

Херцег ТВ


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО