Сви долазе на тренинг у Феррарију, а он у Фиату

Легендарни низоземски голман Едњин ван дер Сар каже да је садашњи тренер Реал Мадрида Зинедине Зидане био много другачији од осталих саиграча у Јувентусу те да је увијек био скроман, миран и повучен.

Ван дер Сар каже да Зидане никада није патио од материјалних ствари током периода када су заједно играли у Јувентусу и да му је то посебно остало у сјећању.

„Зидане није био много причљив, вјеровано јер није превише говорио енглески језик и комуницирао је највише на француском и италијанском. Ипак, његов начин на који је играо на терену био је довољан да задобије поштовање читаве свлачионице“, каже Ван дер Сар и наставља:

„Једног дана је дошао на тренинг Фиатом, носио је фармерке, бијелу кошуљу и Адидас тене. Био је потпуно другачији од онога што смо виђели код других играча који су долазили Фераријем и носили маркирану ођећу, Долче &Габану, Версаце…“, истакао је овај легендарни голман.

Такођер, он је рекао да је и Зидане имао своју „тамну страну“, што је показао у финалу Свјетског првенства 2006. године.

„Био је мекан на лопти, али без ње није био тако елегантан“, рекао је Ван дер Сар.

Klix


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО