Полицијски час не важи за ДОДИКОВОГ КУМА! (ВИДЕО)

Полицијски час у Републици Српској наступио је тачно у подне. Забрана кретања је на снази до сутра, до 5 ујутру. Грађани су се повукли у станове у куће, а улице у Бањалуци су пусте.

До 11 часова дозволу за рад су, према одлуци Градског штаба за ванредне ситуације Бањалука, имале трговине, продавнице са прехрамбеним производима, те киосци и бензинске пумпе.

Ипак, да закон не важи за све, доказ су радници на градилишту Гранд Трејда, у центру Бањалуке који су на на свом рандом мјесту упркос полицијском часу.

Фирма Гранд Трејд је у власништву Милета Радишића, кума Милорада Додика. Изградњу пословно – стамбеног комплекса у центру Бањалуке пратиле су у јавности оптужбе да је све засновано на фалсификованим дозволама и незаконитостима.

Против Радишићеве самовоље и жеље да узме и његово имање у близини тог комплекса, Жељко Вулић се борио годинама.

Радишић је крајем 2013. године осуђен на три године пред Окружним судом у Бањој Луци због тога што је манипулисањем цијенама Медицинске електронике, те подстрекавањем и ширењем лажних информација оштетио Републику Српску за око миллион марака. Почетком октобра 2017. године пуштен је на слободу.

BN TV


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО