НОВИ ПРОПУСТ У БАЊАЛУЦИ Хитна помоћ довезла зараженог корона вирусом пред КАРАНТИН ЗА ЗДРАВЕ

Није се ни смирила ситуација око шесторо Бањалучана, који су катастрофалном грешком надлежних служби били смјештени међу заражене пацијенте у Студентском центру “Никола Тесла”, а догодио се нови пропуст који је пуком срећом и присебности запослених остао без тежих посљедица.


Српскаинфо сазнаје да је возач Службе хитне помоћи Дома здравља Бањалука синоћ око 20 часова довезао пацијента зараженог корона вирусом испред Средњошколског дома, гђе су у карантин смјештени здрави људи.

– Након што је из возила хитне помоћи изашао пацијент, одмах је рекао да је заражен и да не смије бити на тој адреси, већ на другој. Сви су почели да бјеже, настао је прави хаос. Срећом главе су се брзо охладиле и спријечене су теже посљедице – испричао је одлично обавијештени саговорник Српскаинфо.

Захваљујући присебности запослених, полицајаца и портира, али и пацијента, који је одбио ући у објекат, спријечене су теже посљедице.

– Никоме није јасно да је након случаја са шесторо Бањалучана настављено са катастрофалним грешкама надлежних служби – изјавио је саговорник Српскаинфо.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО