„Крајина за Српску“: Акција за борца Борислава Славуља успјешно завршена

Чланови добротворне организације „Крајина за Српску“ јуче су успјешно завршили други дио акције помоћи демобилисаном борцу Војске Републике Српске Бориславу Славуљу из Новог Града.


Борислава су овај пут помогли са новим шпоретом, такође су донирали одјећу, хигијену и храну, као и минерално ђубриво и сјеме кукуруза! Укупна вриједност донације је била 465КМ! Из Удружења се захваљују на донацијама свима који су учествовали, уз напомену да су у првом дијелу акције, прије десетак дана, за овог борца прикупили 315КМ чиме је он платио дугове за струју, као и нешто хране и одјеће.

„Јуче смо превалили пут од 140км и одлучили да дан проведемо заједно са Бориславом тако што смо роштиљали и дружили се са нашим борцем. Он је истакао да му је то најдраже да га се неко сјети, обиђе и мало поразговара јер он живи сам и највећи дио времена проводи тако!“ истакао је Младен Черековић, оснивач ове групе, и додао да „како је срамота државе али још је већа срамота наша као народа да смо своје борце и браниоце слободе тако олако заборавили“.

„Велико хвала брату Милану из Бања Луке који нас кратко познаје, а опет је скупио највећи дио новца за ову акцију и то значи пуно, јер очигледно да стичемо повјерење!“- додао је Черековић

„КзС“ група свој рад на побољшању положаја бораца наставља и даље.

Извор: Херцеговац


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО