Интервју са Предсједником пословног система SWISSLION, Родољубом Драшковићем

Интервју са Предсједником пословног система Swisslion, Родољубом Драшковићем, водио је новинар Небојша Колак и објавио га на свом јутјуб каналу.

У њему је било говора о тренутном стању у производном и продајном дијелу компаније, утицају актуелне кризе коју је изазвала пандемија коронавируса, мјерама које се предузимају и које ће бити предузете да би компанија наставила успјешно пословати.

Било је ријечи и о актуелним пројектима компаније у Херцеговини, оснивању и ђеловању кризног штаба на нивоу херцеговачког дијела пословног система, као и мјерама које ће бити предузете да би се заштитио интерес компаније и свих запослених у њој.

Такође, било је ријечи и о хуманитарним активностима фондације „Драшковић“, односу компаније и нивоу сарадње са локалном заједницом, односно Градом Требиње, комплетном привредном амбијенту Источне Херцеговине. Драшковић се није либио да изнесе конкретне податке везане за пословање Електропривреде Републике Српске и остали јавних предузећа, за које сматра да јавност Источне Херцеговине мора да зна праву истину.

Погледајте интервју:

Преузето са Leutar


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО