Градоначелник Бањалуке: Умиру наши суграђани, из једне породице преминула три члана

БАЊАЛУКА – У Бањалуци је преминуо још један мушкарац средњих година, а ради се о трећој особи из исте породице које су преминуле од вируса корона, казао је Игор Радојичић, градоначелник Бањалуке.

„Оболијевају ту крај нас наши суграђани, пријатељи, то није нешто што се дешава тамо негдје, у неком филму, зато је потребно да будемо опрезни“, казао је Радојичић, након сједнице Градског штаба за ванредне ситуације.

„Сваки пут кад желите да идете на неко окупљање сјетите се да има оних који су обољели или преминули“, наво је Радојичић.

Он је додао да ће наредни дани бити изазовни.

„Пред нама је Васкрс, околности су такве какве су, у сред епидемије смо и треба да заштитимо све“, навео је Радојичић.

Он је додао да изгледа да је протеклих неколико дана, број новообољелих на дневном нивоу нешто мањи, те истакао да су то охрабрујући подаци.

„У Бањалуци су се сусреле двије кривуље, она која показује број опорављених и оних који су заражени, али то се мора још пратити“, навео је Радојичић у обраћању јавности након сједнице Штаба за ванредне ситуације града Бањалука.

Радојичић је још једном позвао грађане да поштују прописане мјере.

Градоначелник је упозорио да ће за вријеме предстојећих празника контролни органи вршити додатни надзор у трговинама и да ће оне бити затворене уколико не буду поштоване прописане мјере.

Nezavisne


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО