„Свислион Таково“ групација Херцеговина: Основан Кризни штаб за ванредне ситуације

Добили смо саопштење за јавност херцеговачке групације концерна „Свислион Таково“, које преносимо у цјелини:

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ЈАВНОСТ

„Свислион Таково“ групација Херцеговине, на конститутивној сједници, дана 14.04.2020. године, именовала је чланове Кризног штаба за ванредне ситуације.

Кризни штаб ће трајати све док траје економско-социјална криза и има обавезу да у континуитету засиједа, прати стање, доноси одлуке и мјере и обавјештава јавност.

Слиједи нам највећа економска криза до сада, која ће са собом донијети проблеме незапослености, недостатка посла, смањење или недостатак извора прихода и велики страх за голу егзистенцију.

„Свислион Таково“ групација мора наставити пружање помоћи, како становништву тако и привреди, јер пословни систем “Свислион Таково” успјешно послује и у овом периоду ванредног стања и мора остати точак развоја и поновног напретка цијеле Херцеговине.

По било коју цијену, нећемо дозволити отуђеним политичким центрима моћи, да чине штету привреди и грађанима Херцеговине и да злоупотријебе ванредне мјере за обрачун са политичким неистомишљеницима и критичарима друштвене и привредне стварности.

Предлажемо, Предсједнику пословног система „Свислион Таково“, задужбинару „Храма науке и уметности“ у Требињу, да обустави изградњу инвестиције, све док траје економска криза и док се не створе друштвено-политички услови за наставак изградње.

Позивамо грађане, синдикате и привреднике, да се ујединимо у заштити интереса грађана и привреде Херцеговине, јер једино слогом и јединством можемо и морамо заштитити Херцеговину.

Кризни штаб


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО