„Крајина за Српску“ помаже социјално угрожене борце Вojске Републике Српске

Чланови Хуманитарне групе „Крајина за Српску“ обишли су демобилисаног борца Војске Републике Српске Борислава Славуља из Новог Града и том приликом уручили му новчану помоћ, основне животне намирнице, гардеробу и обућу.

Оснивач Хуманитарне групе „Крајина за Српску“ Младен Черековић каже да су њему и осталим члановима групе остала помијешана осјећања након што су обишли некадашњег борца ВРС, који је од првог до задњег дана учествовао у одбрани и стварању Републике Српске.

  • За Бранислава смо скупили 320 КМ како би могао да плати рачун за струју, а донијели смо му и нешто гардеробе, хране и обуће. У овом тренутку осјећамо тугу и бијес, па постављамо питање – да ли су наши борци ово заслужили?! Да ли је ово живот достојан човјека, поготово неког ко се борио за стварање Републике Српске? Ово је туга и страмота ове државе, као и оних који су олако заборавили наше борце. Наша хуманитарна група ће наставити да помаже социјално угрожене борце ВРС и позивамо све људе добре воље да нам се придруже у сличним акцијама. Заинтересовани могу да нам се јаве преко Фејсбук странице Хуманитарне групе „Крајина за Српску“ – каже Черековић за Инсајдер.

ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО