Вучић: Надам се да ћу дочекати да Данило оде на Сајам

Председник је одговорио на питање да ли сматра да су поједини медији, и провладини и опозициони, који претходних дана нису поштовали приватност Вучићеве породице и бавили се здравственим стањем његовог сина

Председник Александар Вучић изјавио је данас да је сматрао да је важно да обавести јавност да је његов син Данило заражен вирусом корона.

Вучић је подсетио да пре два месеца, када се он није добро осећао, није желео да обавештава јавност, али да су потом друштвене мреже биле пуне вести о томе, те да је сада схватио да треба да обавести јавност о здравственом стању сина, у једној реченици.

„Сматрао сам да је важно да обавестим људе да је мој 22-годишњи син заражен и више ни реч нисам рекао. Једино што се надам, то је да ћу дочекати да оде на Сајам, после сајма ће ићи кући“, рекао је Вучић.

Председник је тако одговорио на питање да ли сматра да су поједини медији, и провладини и опозициони, који претходних дана нису поштовали приватност Вучићеве породице и бавили се здравственим стањем његовог сина Данила, који је заражен корона вирусом, прешли границу доброг укуса, али и прекршили основе новинарског кодекса.

Вучићев син Данило заражен је корона вирусом, а клиничка слика је таква да се лечи на Инфективној клиници у Београду.

Новости


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО