Здравствено стање чувеног хирурга Миодрага Лазића данас је боље

Здравствено стање чувеног нишког хирурга Миодрага Лазића данас је боље, сазнаје наш лист. Његов колега Радмило Јанковић, директор Клинике за анестезиологију и интензивну терапију у којој је хоспитализован и доцтор Лазић, поставио је на „Фејсбуку“ њихову заједничку фотографију уз хаштаг #бориселаки.

Међутим, Јанковић није желео да прокоментарише у каквом је стању доктор Лазић.

Данас се нашој редакцији јавила и породица чувеног др Лазића, тврдећи да Миодраг није био на респиратору већ на кисеонику.

Отац ургентне медицине и чувени ратни хирург, који је спасао небројано много живота током деведесетих година прошлог оболео је пре неколико дана, према писању медија, од корона вируса.

Хероју у белом поруке подршке путем друштвених мрежа редовно упућују многобројни грађани, бивши пацијенти, колеге, пријатељи, али и чланови Удружења ВИИИ одреда – Илиџа Специјалне бригаде полиције Републике Српске, људи који су стварали и бранили Српску, људи којима др Лазић спасавао животе, поручују да су уверени да ће др Лазић и овај пут победити.

Др Миодраг Лазић рођен је у Земуну 31.5.1955. године, где је и завршио основну школу. Отац, официр, бива премештен у Ниш. У том граду Лазић завршава гимназију, а затим и студије медицине. Као студент, активно се бави спортом, одбојком и фудбалом.

Специјализацију из хирургије завршава на ВМА у Београду, у својој тридесетој години, и постаје један од најмлађих хирурга. Потом, годину дана ради у Војној болници у Нишу, а онда прелази на Хируршку клинику Клиничког центра, где и данас ради.

Новости


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО