cialis probleme cardiaque what is kamagra 100mg oral jelly used for levitra 10mg prix en pharmacie order kamagra oral jelly kamagra gelée kamagra france livraison rapide exact pharma kamagra tratamiento cialis
Помоћ Републици Српској стигла из Русије


На Аеродром „Маховљани“ у Бањалуци данас је допремљен први контингент медицинске опреме и помоћи Русије за борбу против епидемије изазване вирусом корона.

На аеродром је слетио авион из Русије са медицинском опремом и материјалима које та земља донирала Републици Српској.

У Бањалуку је стигла и екипа руских медицинских стручњака који ће се ставити на располагање Универзитетском клиничком центру у Бањалуци у борби против епидемије вируса корона.

Руску опрему и помоћ, која је пристигла специјалним летовима, дочекали су званичници Републике Српске, представници РС у заједничким институцијама БиХ, као и руски амбасадор у БиХ.

Амбасадор Руске Федерације у БиХ Петар Иванцов је изјавио да је стигла помоћ и прва група стручњака на захтјев Републике Српске да помогну у тешкој ситуацији.

– Стигли су специјалисти љекари који ће заједно са колегама из Српске лијечити обољеле. Такође стиже и специјална техника за дезинфекцију простора и зграда. Стручњаци и специјална техника стижу летовима из Београда. Надамо се да ће наша улога допринијети да се олакша ситуација и да ћемо заједничким напорима превазићи ову ситуацију – рекао је Иванцов.

(БН/Српскаинфо)

(Фото: Синиша Пашалић/РАС Србија)


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО