ПУ Требиње: Апел да се грађани не окупљају на јавним површинама

covid-19.jpg (62 KB)

Полицијска управа Требиње апелује на грађане да поштују Закључак Републичког штаба за ванредне ситуације о обавезном спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона у Републици Српској, а којим се прописују ванредне мјере у циљу превенције ширења вируса корона на територији Републике Српске.

Из ПУ Требиње подсјећају све грађане да су од 10. марта 2020. године забрањена сва јавна окупљања у Републици Српској.

С доласком лијепог времена примјећено је да се ова мјере не поштује у Требињу, Билећи, али и осталим општинама на територији коју оперативно покрива ПУ Требиње, наводе из ПУ Требиње и подсјећају грађане Требиња да је Градски штаб за ванредне ситуације донио одлуку којом је забранио да се на једном мјесту окупља више од троје лица. 

„Полицијски службеници ће у наредном периоду интезивније пружати асистенцију комуналној полицији Града Требиња, која ће кажњавати све оне који не поштују донешене мјере. Апелујемо на грађане да приликом рекреативних активности поштују препоруке и смјернице Министарства здравља и социјалне заштите РС и надлежних инспекцијских служби“, наводи се у саопштењу ПУ Требиње. Радио Требиње


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО