ПО 450 КМ ЗА ОСАМ ВИШЕЧЛАНИХ ПОРОДИЦА Од Додикове мартовске плате уплаћена помоћ

У складу са обећањем, од мартовске плате српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика исплаћена је једнократна помоћ за осам вишечланих породица у Републици Српској, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.
Помоћ је исплаћена јуче, а средства у износу од по 450 КМ биће уплаћивана породицама и наредна три мјесеца, наводи се у саопштењу.

Помоћ је уплаћена породици из Ченгића у Бијељини која има седморо дјеце, из Трњана код Добоја са петоро дјеце, вишечланој породици из Јелићке код Приједора која такође има петоро дјеце, из Источног Сарајева са троје дјеце, породици из Зворника са шесторо дјеце, те породицама из Корита код Билеће, из Ламинаца код Градишке и из Бањалука које имају по петоро дјеце.
Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик је 22. марта најавио да ће своју мартовску плату подијелити у осам вишечланих породица у осам општина Републике Српске.

Према сазнањима Срне, српски члан Предсједништва БиХ од почетка мандата стипендира и четири студента и то три из Републике Српске и једног из ФБиХ.

Извор: http://srpskainfo.com


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО