(ВИДЕО) Драшковић: Не дам паре неспособним институцијама! Доносе само мјере, а ништа не раде

“У Републици Српској су потрошили буџетска средства, пара нема! Доносе само мјере забране, изолације, а нису способни обезбједити новац да осигурају привреду, тог новца нема”.

„Привредници сада требају помоћи народу, а након вируса корона све треба наплатити од власти”, рекао је власник Сњисслиона Родољуб Драшковић.

Он је рекао да ће милион марака поклонити народу и здравственим установама источне Херцеговине које је захватила најновија криза изазвана вирусом корона.

Гостујући у програму ТВ Фаце, Драшковић је рекао да је сам склањао паре, чувао, имао фонд за не дај Боже.

“Знао сам да ће бити криза. Моја морална обавеза као Херцеговца, који воли цијели народ БиХ, то је мој народ, не дијелим их, свима ћу помоћи”, рекао је Драпковић.

Он каже да паре не да институцијама, јер ће злоупотријебити тај новац.

“У власти не функционише ништа, узимају од народа, лажу, све је то демагогија. Када треба да помогну народу, онда их нема”, рекао је Драшковић и додао:

“У Републици Српској су потрошили буџетска средства, пара нема! Доносе само мјере забране, изолације, а нису способни обезбједити новац да осигурају привреду, тог новца нема”.

Наглашава да ће привредници Херцеговине и он помоћи народу, а како ће, каже, они попунити буџет то је њихов проблем.

“Данас, у Требињу 40% људи не ради! Једним декретом, Требиње је уништено, туризам, хотелијерство, тај рачун ћемо испоставити властима РС”, рекао је Драшковић.

Он је поручио да “морају платити кад ово зло прође”.

“Свако коме треба помоћи нека се обрати мом фонду, свима ћемо помоћи. Треба помоћи и послије овог зла, привредне активности се морају наставити, народу морамо сачувати радна мјеста“, казао је, између осталог, Драшковић у Централном дневнику ТВ Фаце.

Драшковић је рекао да че милион марака поклонити народу и здравственим установама источне Херцеговине које је захватила најновија криза изазвана вирусом корона.

Извор: БН


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО