Муховић би Србима из БиХ да „организује тракторијаду” за Србију

Анан Муховић, бивши предсједник Скупштине општине Петњица и замјеник директора Центра за професионалну рехабилитацију у Црној Гори, позвао је на протјеривање Срба из БиХ ријечима да ће им „организовати тракторијаду”, алудирајући на акцију „Олуја”, пише подгоричики портал ИН4С.

Муховић је један од најистакнутијих чланова Бошњачке странке у Црној Гори, а „прославио” се прије три године скандалозним коментарима о Петру Другом Петровићу Његошу, којег је назвао „највећим крвником Бошњака и ислама”, а за Црногорце је рекао да су „мали народ”.

Овог пута „заблистао” је на друштвеним мрежама, пријетећи прогоном српског народа из БиХ, алудирајући да је спреман за нову геноцидну акцију сличну хрватској „Олуји”.

Потрудио се и да не буде никаквих нејасноћа.

– Пријетим, ево ја пријетим. Само ли пробају да руше Босну, организоваћемо им тракторијаду за Србију – навео је овај црногорски државни функционер.

Муховић, чија партија годинама даје подршку режиму Мила Ђукановића, не штеди ни своју државу Црну Гору. Тако је 2017. године изјавио да је њему „Босна држава матичног народа, а Сарајево духовни и културни центар.“

– Ја сам панбошњачки орјентисан. Ја према Подгорици врло мало шта осјећам. Према Цетињу не осјећам ништа. Дакле, кад идем на Цетиње носим пасош – рекао је Муховић тада, а пренио је Спутњик.

Агенције


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО