(ВИДЕО) Никола Којо запјевао са ћерком и послао поруку пуну оптимизма

Зато што није нормално да медији плаше људе до паралишућег страха због ког збуњени човек не зна да ли да се пре налоче топле воде и соде бикарбоне, или да прокуваном водом испере обе ноздрве, али тако да вода не оде даље од ноздрва, да ли да се превентивно излечи леком против маларије, или ориба кућу доместосом или варикином до гушења, покачи гардеробу по гранама испред куће или је запали на тераси бензином… или се баци са спрата.

Зато што је превише панике,

Превише статистика,

Нагађања,

Баба Вангиних предвиђања…

Фале нам лепи призори, па нека су сто пута из изолације.

Један је са својим пратиоцима на твитеру поделио, заправио “створио” глумац Никола Којо који је са својом наследницом, првом ћерком Аном, отпевао песму “Лепа Јања”, уз поздрав:

Добар дан, моје име је Никола Којо, ја сам глумац. Ово је моја ћерка Ана, најстарија ћерка, моја прва љубав. Она ће бити музичар ако буде вредно учила и радила.

Ми вам нећемо рецитовати дечију песмицу, ми ћемо вам отпевати једну тужну љубавну песму, али нећемо отпевати тужан крај зато што су тако тешка времена и зато што верујемо да ће се све ово завршити добро и да ћемо сви бити здрави и срећни — рекао је глумац и затим запевао са својом ћерком.

Гледајући њега, па њу, па слушајући њен чаробни глас, и како прати уз звуке гитаре свог тату, по хиљадити пут сам помислила: не кукај што си у изолацији, ако је делиш са својим вољенима, ако си здрав. Ако ти је дете здраво, распевано, насмејано. Нема бољег “лека” од те љубави.

Нигде неће побећи игралишта, кошаркашки терени, шеталишта, паркови. Одувек су ту, само смо их често подразумевали, не верујући да ће икада доћи моменат да нам кажу: не можеш ту, не сада.

У оваквим моментима, треба нам прибраности, стрпљења, разума и више лепих призора из изолације.

Више трезвености.

Више подсећања шта живот јесте, а шта никако не би смело да постане.

Izvor: http://luftika.rs


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО