Синиша Мали: Предсједник Вучић се не осjећа добро!

„Овај програм требало је да представи председник Вучић, али се не осећа добро и обратиће се јавности у наредних 48 сати“, рекао је Синиша Мали

Предлог економских мера, које је држава Србија морала да спроведе поводом пандемије корона вируса, грађанима Србије представио је министар финансија Синиша Мали.

Како је саопштио министар на конференцији за медије у уторак поподне, јавности је требало да се обрати председник Александар Вучић, али да се тренутно не осећа добро и да ће у најкраћем року то учинити.

„Овај програм требало је да представи председник Вучић, али се не осећа добро и обратиће се јавности у наредних 48 сати“, рекао Синиша Мали.

„Стојим пред вама са свеобухватним пакетом мера са два циља – очувањем и борбом за свако радно место и са помоћу предузећима које су највеће погођена кризом“, навео је Мали, а затим опширно говорио о економским мерама које је Влада Србије преузела због светске криzе изазване ширењем вируса Цовид-19.

Mинистар Мали је потврдио да ће се из буџета Републике Србије исплатити сваком пунољетном грађанину Србије по 100 еура у динарској протувриједности.

мондо.рс/агеницје


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО