JП “Путеви РС” даје ПРОИНТЕРУ скоро 5 милиона КМ за набавку СОФТВЕРА

Јавно предузеће “Путеви Републике Српске” платиће фирми Проинтер готово 5 милиона КМ за набавку и имплементацију пословног софтвера.

“Путеви Републике Српске” донијели су 25.3.2020. године Одлуку о избору понуђача у поступку јавне набавке услуге “Набавка и услуга пословног софтвера”. Уговор је потписан са фирмом ПРОИНТЕР ИТСС д.о.о. Бања Лука, веома блиској Додиковој породици, а укупна вриједност уговора са ПДВ-ом износи 4.677.328,57 КМ.

Извор: акта.ба

Софтвер који купују „Путеви РС“ треба да омогући управљање финансијама, купцима, добављачима, процесом набавке, људским ресурсима и процесом утврђивања, размјене докумената, те пројектима и инвестицијама,

Јавна набавка је спроведена путем ограниченог поступка јавне набавке услуга.

Комисија за набавку је оцијенила да је понуда понуђача “ПРОИНТЕР рТСС” д.о.о. Бања Лука понуда са најнижом цијеном. Оно што је нарочито интересантно је чињеница да је пристигла само једна понуда у другој фази ограниченог поступка, односно понуда фирме Проинтер са којом се у склапа уговор.

Ненад Нешић в.д. директор “Путева Републике Српске” уједно је и в.д. предсједник ДНС-а, након смјене дугогодишњег предсједника ове партије Марка Павића, а странка је у власти у Републици Српској са Додиковим СНСД-ом.

Моја Херцеговина/Капитал


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО