ЗАРАЖЕНИ КОРОНА ВИРУСОМ Мајка и син из Бањалуке ПОБЈЕГЛИ из Клинике за инфективне болести па затим УХАПШЕНИ

Давид Радујковић у његова мајка Драгана, а који су заражени корона вирусом, синоћ су побјегли са Клинике за инфективне болести која је смјештена у Улици Јована Дучића у Бањалуци, али их је полиција пронашла и обезбјеђује како даље не би напуштали кућу, сазнаје Српскаинфо.
Радујковић је јуче смјештен у Студенски дом, али се након 20 минута почео жалити да ће скочити са петог спрата зграде зато што је незадовољан условима смјештаја.

Након тога он и мајка су смјештени у Клинику за инфективне болести.

Портпарол ПУ Бањалука Данијела Мучибабић рекла је, наводећи иницијале, да је синоћ око 21.15 часова надлежној полицијској станици радник обезбјеђења наведене клинике пријављено да су са клинике, у којој су били на лијечењу, побјегле двије особе код којих је утврђен корона вирус.
– О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се ради о кривичним ђелима “Преношење заразне болести” и “Непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије”, те да се наведена лица лише слободе уколико постоје услови, а ако не постоје услови да се лица обезбједе од стране полицијских службеника до стицања услова за њихово лишење слободе – појаснила је Мучибабићева.


Она је подсјетила да је јуче Радујковић, незадовољно условима у студенском центру “Никола Тесла” пријетило да ће скочити са петог спрата, након чега су он и мајка премјештени на Клинику за инфективне болести у улици Јована Дучића у Бањалуци.

Полицијска управа Бањалука, апелује на све грађане да се током ванредне ситуације у Републици Српској, понашају одговорно и савјесно, те да поступају у складу са Закључком Републичког штаба за ванредне ситуације Републике Српске, јер једино на тај начин могу заштити свој живот и живот људи у својој околини.

Извор: http://srpskainfo.com


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО