Требиње: „Мискин комерц“ донирао основне намирнице за најугроженије

Предузеће „Мискин комерц“ д.о.о. Требиње донирало је данас тону брашна те по 100 килограма соли и шећера Градској организацији Црвеног крста Требиње, у циљу помоћи нашим најугроженијим грађанима усљед пандемије вируса корона.

„Драго нам је да можемо да донирамо за наше грађане у овим тешким временима и ванредној ситуацији. Чим се укаже прва наредна прилика, опет ћемо допремити помоћ“, каже Владимир Мискин.

Марица Томовић, секретар Градске организације Црвеног крста Требиње, захвална је за сваку помоћ становништву у ванредним околностима, упутивши позив и осталим привредницима да слиједе примјер „Мискин комерца“.

„Захваљујемо господину Владу из „Мискин комерца“ на овој значајној донацији за Црвени крст, јер је у овој ситуацији, у којој се цијели свијет изненада снашао, ово велика ствар. Хвала на свакој подршци коју нам даје, ово је примјер и позив за све наше привреднике да помогну колико могу“, истиче Томовић.

IMG_9199.JPG (249 KB)

Наводи да ће брашно, со и шећер бити уручени онима којима је помоћ најпотребнија, на основу спискова које ће доставити Центар за социјални рад и мјесне заједнице.

„Времена су озбиљна, имају људи брашна и осталих основних животних намирница, али не знамо колико ће трајати ванредна ситуација, зато морамо добро размислити коме ће помоћ бити додијељена“, каже секретар требињског Црвеног крста.

Извор: http://radiotrebinje.com


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО