Срећан рођендан, принцезо!

Када је Џони Кеш срео Џун Картер обоје су били у браку, међутим то их није спречило да се обоје заљубе на први поглед.

Случајно су се сусрели пре његовог првог изласка на сцену, сударили су се у пролазу и њена хаљина се закачила за његову гитару.

Када ју је водитељ позвао да изађе на сцену она је повикала како не може јер ју је Џони Кеш приковао својом гитаром, исцепала је комад тканине и изјурила на сцену.

Овај симпатични „инцидент“ био му је довољан да се заинтересује за лепу и шармантну Џун. Која је владала сценом, јер на њој била од детињства. Џони Кеш је запросио Џун 40 пута, али она је сваки пут одбијала, све док свој живот не доведе у ред (имао је проблем са дрогом и алкохолом). Након одвикавања први следећи наступ био је са Картерима и тада је поново запросио Џун и то на концерту пред публиком и она је пристала. Годину дана касније су се венчали. Тада су кренуле боље године за њега како приватно тако и за његову каријеру. Добио је сина са Џун и то дете их је обоје веома усрећило. У већ позним годинама написао јој је и једно писмо.

Писмо које је Џони Кеш написао својој жени Џун за њен 65. рођендан

Срећан рођендан, принцезо. Остарили смо заједно и навикли смо једно на друго. Исто размишљамо. Читамо једно другом мисли. Знамо шта једно друго жели без питања. Понекад једно другом мало идемо на живце. Можда се понекад узимамо здраво за готово.

Али, с времена на време, баш као данас, размишљам о свему и постаје ми јасно колико сам срећан што живот делим са најбољом женом коју сам упознао. Још увек ме фасцинираш и инспиришеш. Твој утицај ме чини бољим. Ти си предмет мојих жеља и главни разлог због ког постојим. Пуно те волим.

Срећан рођендан, принцезо”.

Џони и Џун били су заједно пуних 35 година. У браку су били све до њене смрти у мају 2003. године, док је Џони умро само четири месеца касније.

Извор: Радиоактивни комарац


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО