(ВИДЕО) Мијат Гаћиновић, фудбалер њемачког Ајнтрахта, донирао 10.000 ЕВРА Граду Требињу.

Требињац Мијат Гаћиновић донирао је 10.000 евра Граду Требињу за превенцију пандемије новог вируса корона, рекао је градоначелник нашег града Мирко Ћурић.

Ћурић је казао да је овај гест прослављеног фудбалера, младог и успјешног човјека, за свако дивљење, због чега је Мијат, како је рекао, још једном показао да није заборавио своје Требиње ни у времену глобалне борбе са новим вирусом корона.

„Желим да му се захвалим у име свих грађана Требиња и у своје лично име. Средства ћемо искористити за помоћ најугроженијим категоријама становништва, којиам је свака помоћ увијек добродошла“, навео је Ћурић.

Он је позвао све Требињце који су у могућности, да подрже рад свих дежурних служби, чији су радници, малтене, 24 часа на терену.

„Заједно смо у борби против вируса корона, из тога разлога #останикодкуће“, поручио је Ћурић.

Ћурић је посебну захвалност упитио привредницима који су најавили донацију три респиратора за требињску Болницу, али и представницима свих медија који извјештавају из Требиња.

Прослављени фудбалер, који брани боје њемачког „Ајнтрахта“ из Франкфурта, градоначелнику је послао и видео у коме поздравља све Требињце, позивајући их да поштују све препоруке надлежних органа.

„Поздрав свим мојим Требињцима и људима у региону. Желим овом приликом да позовем све, поготово млађе генерације, да поштују процедуре надлежних органа и заштите све око себе. Много је важно да у овој борви будемо сложни, да побиједимо и да се што прије вратимо уживању у љепоти нашег наљепшег града. Чувајте се и чувајте људе око себе“, рекао је Гаћиновић у видеу.

На подручју Требиња нема регистрованих случајева инфекције вирусом корона, а у кућној изолацији налази се 352 наших суграђана.

Извор: http://trebinjelive.info


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО