Апел за помоћ Ањи која је у пожару изгубила цијелу породицу

Пријатељи Ање Стојановић (25), која је у суботу у пожару на Новом Београду изгубила оца, мајку и брата, објавили су апел на друштвеним мрежама којим траже помоћ за ову девојку, којој је ова трагедија однела најмилије, али и место за живот.

Стојановићева је у пожару у Булевару Милутина Миланковића на Новом Београду изгубила брата Александара (26), као и родитеље Зорана (52) и Љиљану (51).

Овој породици је стан до темеља изгорео, а на срећу, Ања се у тренутку пожара није налазила у свом дому, па је успела да избегне смрт. Њени пријатељи објавили су данас апел на друштвеним мрежама, којим апелују на све грађана да помогну колико могу Ањи, како би могла да настави свој живот.

Грађани који желе да помогну, могу то да учине, тако што ће уплатити новац на следеће бројеве рачуна:

Динарски рачун: 165000700881285847

Девизни рачун: РС35165000700881286623

Подсетимо, стравични пожар догодио се у суботу око четири сата ујутру, а у њему је трагично настрадало шест особа. У једном стану настрадали су брачни пар Зоран (52) и Љиљана (51) С. као и њихов син Александар С. (26), у другом такође супружници Александар (47) и Марија (45) Н., док је у трећем пронађено тело непокретног мушкарца који још увек није идентификован.

Сумња се да је управо у стану овог мушкарца избио пожар, односно да је ватру изазвала упаљена цигарета.

Извор: http://nova.rs


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО