Стиже ограничење количина робе које можемо купити

Републички штаб за ванредне ситуације ће данас донијети мјеру о ограничењу количине робе широке потрошње коју може да купи једно лице, рекао је предсједник Владе Републике Српске и командант Штаба Радован Вишковић.

marketi.jpg (313 KB)

Вишковић је рекао да је ријеч о мјери о максималној количини коју ће моћи једно лице да купи у трговини.

Он је навео да се то односни на брашно, уље, шећер, со и остале количине потрепштине, те да ће количина брашна бити ограничена на десет килограма.

– Не треба да се праве кућне залихе, гомила роба и прави несташица –  рекао је Вишковић  и додао да ће Влада Српске са Владом Србије ићи у набавку већих количина пшенице, уља, соли, шећера.

Навео је да у овом моменту у Српској има довољне количине основних животних намирница, али да ће се ићи у набавку већих количина.

Биће објављени подаци о грађанима који прекрше мјере кућне изолације, неодговорни иду у шаторски карантин

Објавићемо податке о грађанима који прекрше мјере кућне изолације, поручио је данас командант Републичког штаба за ванредне ситуације и предсједник Владе Српске Радован Вишковић.

– Не можемо дозволити да неодговорни појединци угрожавају остале грађане, нагласио је предсједник Владе Републике Српске и командант Републичког штаба за ванредне ситуације Радован Вишковић.

Вишковић је поручио да ће сви који не поштују мјеру кућне изолације бити упућени у шаторски карантин.

– Прекршили сте, нећете да идете кући, идете у карантин, шаторски – истакао је Вишковић.

Агенције


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО