Граничар осумњичен да је узео новац и пустио особе са зараженог подручја у БиХ

САРАЈЕВО – Припадник Граничне полиције БиХ на прелазу Брчко ухапшен је због сумње да је починио кривично дјело примање дара и других облика користи.

„Ово лице ухапшено је јуче због сумње да је у недјељу, 15. марта, у послијеподневним часовима омогућио незаконит улазак у БиХ за три особе које су долазиле са подручја с којег је забрањен улазак у БиХ због вируса корона, мада им је требало издати рјешење о одбијању уласка или су требали бити смјештени у самоизолацију“, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Припадник Граничне полиције угрозио је здравље већег броја грађана јер је ова лица неконтролисано пустио у БиХ, и то за одређену суму новца коју је тражио.

Ова лица су у ефикасној оперативној акцији од Граничне полиције БиХ и полицијских службеника Брчко дистрикта пронађена, лоцирана и изолована, чиме су спријечене веће посљедице наведених незаконитих активности.

Осим претреса осумњиченог полицијског службеника, претресане су и службене просторије на граничном прелазу Брчко које је користио.

Извор: Агенције


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО