Нова акција у одбрани светиња: Вечерас иконе у руке, изађите на балконе, свака кућа и стан нека буде Црква!

Поштовани пријатељи, браћо и сестре, на основу многих сугестија које смо добијали ових дана, предлажемо да од вечерас од 18:45 до 19:00, а надаље сваког четвртка и неђеље од 19:00 до 19:15, свако изађе на свој балкон, прозор или испред куће, саопштили су администратори фацебоок странице “Не дамо светиње”.

Узмите ваше иконе у руке, упалите свјетла на телефонима, упалите лампе и пустите звук црквених звона на телефонима или неку прикладну духовну музику. А најбоље од свега је да у то вријеме пустите радио Светигору (са телефона, блутут звучника или обичних звучника). Па да тако у миру стојимо 15 минута како бисмо се помолили за спас од коронавируса и од овог накарадног закона. На овај начин бисмо одржали дух литија које су привремено обустављене, а на које смо сви тако поносни, показали бисмо нашу истрајност а не кршимо никакве забране. СВАКА КУЋА ЦРКВА!!!!

Шаљите нам ваше снимке и фотографије како се на овај начин борите против коронавируса и накарадног закона. Наши црквени великодостојници немају ништа против ове мирне и племените акције! Пошаљимо у свијет нову слику наше праведне борбе, овај пут против два зла, као и слику наше одлучности да истрајемо, поручили су администратори фацебоок странице “Не дамо светиње”.

Извор: ФБ страница „Не дамо светиње“


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО