НАТАША НИНКОВИЋ уочи требињске премијере филма „Ајвар“: ГЛУМА ЈЕ РУДНИК КОЈИ ТРАЖИ ЧИТАВОГ ЧОВЈЕКА (АУДИО)

Требињски биоскоп вечерас наставља са радом – пројекцијом вишеструконаграђеног филма „Ајвар“ редитеља Ане Марије Роси, са Наташом Нинковић и Сергејом Трифуновићем у главним улогама.

1350591_ninkovic1-vladimir-sporcic_ls.jpg (111 KB)

„То је интимна прича о крају једне љубави, тема о којој ријетко и нерадо причамо, а која је битна одредница наших живота. Ајвар је метафора срећног дома, из којег су јунаци филма давно отишли и чији се путеви разилазе“, каже у ексклузивном разговору за Радио Требиње позната глумица, која је за улогу Виде, од премијерног приказивања филма у Београду, у децембру прошле године, већ добила шест награда.

У разговору са својим школским другом и уредником „Филмоманије“ Дарком Куртовићем Наташа се присјећа глумачких почетака – рада са доајеном требињског позоришта Момиром Бркићем, првим глумачким креацијама са шест година у некадашњем Дому културе Требиње, Златној маски на Фестивалу драмских аматера Југославије, одбијању иностраних понуда након успјеха филма „Спаситељ“ Предрага Антонијевића – због чега се никада није покајала.

За Радио Требиње првакиња Народног позоришта Београд прича и о професији глумца на нашим просторима, бројним наградама, хуманитарном раду, породици и Требињу на које је поносна, младим требињским глумцима чији рад прати, новим позоришним представама, филмовима и серијама, али и учешћу на овогодишњем Music&More SummerFest-у у нашем граду.

Филм „Ајвар“ се у требињском биоскопу приказује до 10. марта. Пројекција је у 20 часова, а цијена улазнице је 4 КМ.

За реализацију телефонског разговора са Наташом Нинковић захвалност дугујемо продуцентској кући „Уна филм“.

radiotrebinje.com


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО