НАЈЉЕПША ВИЈЕСТ ДАНАС Мала риђокоса љепотица која је ујединила регион ПОБИЈЕДИЛА ТЕШКУ БОЛЕСТ

Мала Хелена Гавран из Фоче чија је болест дигла цијелу Србију и регион на ноге је оздравила!


Како каже дјевојчицина тетка Јелена Исаков, прије мање од пола сата завршен је контролни преглед и докторка је са родитељима подијелила најлепше могуће вијести.

– Хелена је оздравила. Малоприје је имала посљедњи, контролни преглед код докторке и она је потврдила да су резултати добри. Рекла је родитељима: “Ваша Хелена је здрава дјевојчица и тако је од сада третирајте” – каже за Блиц Јелена Исаков.

Хелена ће имати редовне контроле и по ријечима докторке која је водила њен случај, највјероватније ће моћи да их обавља у Србији.

Хеленина тетка каже да ће чим мало ојача и стане на ноге Хелена са родитељима кренути из Париза у Београд.
Мала Хелена Гавран била је весела и здрава риђокоса дјевојчица, све док није почела да повраћа, бива поспана, раздражљива и љута. Мислило се да је само љубоморна јер је на свијет дошла њена најмлађа сестра, трећа кћеркица у породици.

Међутим, у августу прошле године, када је имала четири године, дијагностификован јој је хидроцефалус, а онда и тумор на малом мозгу.

Хитно је оперисана, тумор је одстрањен, али наду за њен даљи опоравак, будући да је тумор малигни, пружило је лијечење у иностранству, за шта је цијела Србија, али и добри људи из региона, сакупљали новац.

Тако малена, она је у болници у Паризу водила своју највећу битку и – побиједила, на радост свих.

Српскаинфо


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО