Застрашивање Бјелопољаца неће спријечити вјерни народ да изађе на литије

Синоћ је у неколико локала у Бијелом Пољу вршена рација од стране НН лица у цивилима који су управљали возилима марке BMW Х5 и Х3 црне боје будванских регистарских ознака, као и бијелим џипом марке Тојота подгоричких регистарских ознака.

Бијело Поље, синоћ

Синоћ је у неколико локала у Бијелом Пољу вршена рација од стране НН лица у цивилима који су управљали возилима марке BMW Х5 и Х3 црне боје будванских регистарских ознака, као и бијелим џипом марке Тојота подгоричких регистарских ознака, јавља Фејсбук страница ИНФО 050.

Како и порталу ИН4С јављају читаоци, током ових њихових недозвољених радњи у упада у локале налазио и један број дјеце са својим родитељима. Како су нам саопштили, дјеца су доживјела трауме.

У разговору са грађанима Бијелог Поља које смо вечерас затекли у главној улици, једногласно је послата порука да особе за које нико не зна ко су и шта су, а већ данима покушавају да преплаше грађане нашег града су непожељни и да треба што прије да напусте наше Бијело Поље, објављено је на страници ИНФО 050

Синоћ у Бијело Пољу

Јер Бијело Поље је град Бјелопољаца, а не сумњивих НН лица ко зна одакле, који желе да управњају овим градом. Ако сами не оду, грађани Бијелог Поља ће бити приморани да их отјерају.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО