КАКО ЈЕ ШИЗОФРЕНИЈА САВЛАДАЛА СРБИЈУ?

Србин је гласао за Вучића јер му је било зло од Ђиласа, сада народ уз Ђиласа “руши” Вучића?
Ђинђић је рушио Владу у којој је Вучић министар информисања.

Годинама касније Ђинђићева супруга представља Вучића, Ангели Меркел, а касније изјављује : “Вучић ме подсећа на мог Зорана”.

Весић је уз Ђиласа био са Ђинђићем, а против Вучића. Сада је Весић уз Вучића против Ђиласа. Чеда је био најближи сарадник Ђинђићу, а после Ђинђићева мајка није разговарала са Чедом након убиства (што ли?).

Вучић је читао писмо В. Шешеља мртвом Милошевићу и носио беџ са Шешељевим ликом, а сада Шешељ носи беџ са Вучићевим ликом на којем Вучић носи беџ са Шешељем.

Некад је Вучић скидао табле са натписом “Булевар Зорана Ђинђића” и стављао табле са натписом “Булевар Ратка Младића” али удовици пок. Ђинђића (званој “Ружа пушка”) то не смета.

Зорана Михајловић је била члан групе (странке) “Г17 плус” за коју Вучић тврди да је била лоповска али Зорана “невина”.

Ивица Дачић је са Тадичем био против Вучића и са Вучићем против Тадића све певајући. Вучић је некада узвикивао да ће “убити 100 Муслимана за једног Србина” па ишао да се поклања сенима страдалих Муслимана и узвикује да ће “код нас инвестирати мој пријатељ, шеик Ел Зајеб (или тако нешто).

Коштуница на великом митингу се заклео да ће “бранити српско Косово док је жив” и изгледа да више и није жив.

Тома Николић се исто заклео, а “заклетва” се завршила дивљом градњом и тврдњом да је “нормално да син додели плакету мами Драгици”.

Генерал Перишић ухапшен како даје тајна документа човеку из ЦИА слободно шета земљом.

Вук Драшковић, осведочени издајник Србије издаје (добре) књиге, а добро пише под дејством кокаина. Амери нам траже имена оних који су убили “браћу Битићи”, а ми не смемо зуцнути и питати ко је убио дете Милицу Ракић?

Вучић је доводио Блера и Шредера “у госте” а та два скота су убили особље РТС-а док је љигави Вучић био министар информисања 1999-те.

Има ли психолога у Србији који неће рећи да је “нормално да Србин буде ненормалан?” Србин је гласао за Вучића јер му је било зло од Ђиласа, сада народ уз Ђиласа “руши” Вучића?

Пред Путином парадира наша војска, а у Генералштабу те војске “Канцеларија за сарадњу са НАТО?”

П. С.

Овај текст два пута читате на сопствену одговорност, а пре тога се посаветујте са лекаром или фармацеутом.

Драган Дувњак, ФБ


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО