Ивани помоћ не треба?!

Судећи по саопштењу Удружења “Ведар осмијех” из Билеће, чији је члан Ивана Јокановић, њој и њеној мајци помоћ не треба!

Највећа брига и проблем Удружења је тај што нису упознати ко стоји иза акције и како је неко дошао до број жиро рачуна њихове штићенице?!

Па ево објаснићемо вам…

Судбина Иване Јокановић и њене мајке је позната свим Билећанима, а и људима у окружењу. Нажалост, мало се тога урадило од стране надлежних, укључујући, можда и вас као Удружење да се њихов положај поправи. Али, знате како, када држава затаји, јави се народ!

Након објаве нашег текста о Ивани, који сте подијелили и ви на вашој ФБ страници, а затим га, из ко зна којег разлога, можда и политичког, избрисали, почели су да нам се јављају појединци са жељом да помогну. И тражили су начин како то да ураде… И ми смо сазнали Иванин број жиро рачуна! ИВАНИН БРОЈ ЖИРО РАЧУНА!

И народ је почео да уплаћује новац на ИВАНИН БРОЈ ЖИРО РАЧУНА, и тада се јављате ви са саопштењем да не знате ко стоји иза свега и да вас нико није контактирао, а требали смо…можда и јесмо! А, можда сте и ви требали покренути ову акцију, али, ето, нисте. Или сте нас могли контактирати и затражити више информација, а све са циљем да помогнете вашој чланици, али, ето, нисте.

А, можда ви сматрате да помоћ Ивани није ни потребна? Да она и њена мајка живе нормалним животом? Да њихова кућа није трошна? Да Ивани не дају пријатељи новац на улици како би преживјеле?

Ми не знамо одговоре на ова питања, не знамо ни да ли сте ово урадили под политичким притиском јер можда писање портала Исток некоме не одговара, али вашим саопштењем бацили сте сумњу и прекинули акцију!
А наше намјере су биле најбоље!

Сигурни смо и да ћете вечерас лећи са мишљу да сте помогли својој штићеници. Хоћете ли?

Извор: istokrs.com


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО