državni udar, Đukanović Milo
Мило Ђукановић

Попут дукљанских идеолога Миленка Перовића и Стева Вучинића и предсједник Црне Горе Мило Ђукановић, мошти Светог Василија назива костима.

Наиме, он је коментаришући ријечи владике Атанасија Јевтића, да би мошти Светог Василија у случају најављених отимачина светиња могле бити пренијете у Херцеговину, казао, да „ово мора бити државно“, а мошти назвао костима.

„Умировљени епископ захумско-херцеговачки Атанасије, члан Епсикопског савјета СПЦ у Црној Гори, најавио је да ако не будемо довољно послушни, да ће завргнути кости Светог Василија Острошкога и однијети их у Херцеговину. Е па дакле, да се не би играли са Атанасијима, ово мора бити државно“, казао је Ђукановић.

„Завргнути кости“, нова је кованица Мила Ђукановића.

Његова „терминологија“ се не разликује од такође, антиправославне терминологије „друга“ Стева Вучинића који Св. Василија Острошлог назива “покретном имовином” и “љековитим лешом”, или „друга“ Миленка Перовића, који је казао да кад „сваки пут кад СПЦ крене да носа нечије кости, настаје озбиљна опасност“.

In4S


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

3 thoughts on “ЂУКАНОВИЋ: „Кости“ Светог Василија морају бити државне

 1. Ovi su definitivno BOLESNICI!
  „“Kosti“ Sv. Vasilija moraju biti državna pokretna imovina“!

  Bože 🙏🙏🙏 spasi nas od ovakvih idiota!
  Pazite se Milo Džukanoviću i ostali Antihristi, „kosti“ mogu biti ljekovite, ali umeju i da kazne i da se osvete za zlodela…

 2. Milo je totalno pogubio konce…
  A vidi se da sa Pravoslavljem nema nikakve veze, pravi bezboznik…
  Nadam se da nece jos dugo biti predsednik Crne Gore, to zlo treba oterati sto dalje…

Leave comment

НОВО