Хотел у Канади нуди бесплатан боравак паровима, а услов је…

За Валентиново (Св. Трифун) се ове године можете препустити дегустацијском менију у врхунском ресторану у Ванкуверу, отићи у Вистлер на скијашки одмор или резервирати планинску кућицу из које ћете моћи гледати како пада снијег, пише ЦНН.

Али за оне који су уморни од таквих романтичних клишеа, хотел Зед у Британској Колумбији у Канади, нуди пуно бољу и повољнију алтернативу. Пакет „Ноонер“ подразумјева четворосатни боравак у хотелу с бројним активностима које можете употријебити са својим партнером (играње пинг-понга или релаксирање у базену).

Ове године ланац хотела Зед подстиче раст наталитета, па ће сви корисници који добију бебу девет мјесеци након кориштења пакета Ноонер добити бесплатан боравак у хотелу сљедећих 18 година.

Извршна директорица хотела Зед, Мандy Фармер, смислила је оригиналну идеју Ноонер када су јој дјеца била мала и када се борила како да нађе довољно слободног времена за свог супруга и себе, без дјеце. Романтични излазак пуно јој је био привлачнији од букета каранфила и кутије чоколадица.

„Мислим да не можемо убиједити некога ко не жели да има дијета, али ако озбиљно размишљате о проширењу породице, зашто не бисте покушали? Ако успијете славићете зачеће ваше бебе пуних 18. година“, казала је Фармер.

Извор: Агенције


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО