Владо Георгијев: Народ устао против накарадног закона без подршке Вучића

Музичар Владо Георгиев рекао је да у Црној Гори влада атмосфера у којој се „све српско гура у страну“, а Вучића и Ђукановића је назвао „бандитима и комуњарама“.

  • Народу који је устао против накарадног закона је јасно да је препуштен самом себи и цркви и да нема никакве подршке од Вучића и његове банде, као што је и црква брзо прозрела убачене професионалне Србе из Демократског фронта, који србују по потреби када им намигне шеф из Србије. Једино ће снага и воља народа ријешити ову ситуацију у нашу корист – рекао је Георгиев на светосавској трибини „Слобода и идентитет: Црна Гора и Србија – одржаној у општини Стари град.
Фото: Ata Images

Аналитичар Цвијетин Миливојевић рекао је да Ђукановић није очекивао „оволико масован одговор“ грађана Црне Горе, и додао да се Вучић као предсједник Владе Србије на дан парламентарних избора у Црној Гори директно умијешао на страни ДПС-а и помогао Ђукановићу.

  • Вучић је током изборног дана оптужио ’неке грађане Русије и Србије да изводе државни удар’. То је одлучило изборе и помогло Ђукановићевом ДПС-у да надокнади разлику у гласовима. Тада је постало јасно да се руководство Србије изабрало страну – рекао је Миливојевић.

Извор: Директнo/Beta


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО