Позната сарајевска крадљивица Сабахета Џиндо у једном требињском бутику отуђила је новчаник с готово 1.000 КМ, сазнаје незванично “Аваз”.

Према ријечима Јоване Цвијетић, портпарола ПУ Требиње, требињској полицији пријављено је да је једна или више непознатих особа отуђила новчаник из једног трговачког објекта.
– Према свим оперативним сазнањима и доказима који су до сада у истрази нађени, особа иницијала С. Џ. починила је кривично дјело крађа. Особа није ухапшена него је расписана потрага, пошто тренутно није доступна полицијским службеницима ПС Требиње – изјавила је Цвијетић.

Подсјетимо, Џиндо је у више наврата крала по разним градовима БиХ, по бутицима, трговинама и кафићима, а неколико пута ухваћена је и на ђелу.

Хапшена је више пута, а била је и на црвеној Интерполовој потјерници због крађа у Хрватској.

У децембру прошле године ухапшена је у Сарајеву због потјернице коју је за њом расписао МУП РС због сумње да је починила крађу.

У августу 2018. године приведена је у Илијашу због сумње да је починила крађу на штету Г. Ш. из Македоније и фирме ”Бест”.

Крајем јула исте године ухапшена је у Бањој Луци јер је насрнула на једну жену у бутику и отела јој торбу, а том приликом нанијела јој је и повреде.

Крајем прошле године у ексклузивној исповијести за наш лист изјавила је да никада не зна кад ће иИи шта украсти, него да краде у ходу.

Џиндо посједује налаз с Психијатрије Соколац, гдје је била на лијечењу од 5. новембра 2018. године до 5. јуна 2019. године, а дијагноза је шизофренијски поремећај који се огледа у патолошкој крађи.

Извор: Аваз


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО