ВЕЛИМИР ЕРАКОВИЋ ЗА ПРАВДУ: Ђукановић полудео, уводи ванредно стање уз помоћ НАТО-а!

 Да су информације које вам преносимо тачне до детаља ,потврђују данашње наредбе Управе полиције у Црној Гори. Пошто су обични полицајци почели да се понашају непослушно, одбијају наређења и бјеже са посла тражећи боловања, управи полиције није преостало ништа друго него да помоћ траже од НАТО пакта.

Веселин Вељовић је ипак, за велико чудо покушао да убједи Мила Ђукановића да не уводи ванредно стање у Црној Гори. Пошто му то није успјело, наредбе се морају извршавати. Превелики би шамар био НАТО-у да га порази Српска Православна Црква и вјерни народ. Пошто се наше и вјеровање у Бога католика разликују, ванредно стање им је једино решење. Ми, православни хришћанин Србије и Црне Горе, Војводине, Косова и Метохије, Републике Српске и сви у расејању вјерујемо у једнога Господа Бога Исуса Христа, јединородног од оца рођеног прије свих вјекова.

Свјетлост од свјетлости. У Бога истинитог. Вјерујемо да добро мора побиједити зло, ма колико то зло било. Од католика и Монтенегрина се разликујемо јер не вјерујемо у свете злочине и опрост од гријеха. Због свега тога мирно шетамо у литијама и молебанима, Христовим путем вођени. Али Јуда Искариотски не може то више да гледа. Број људи на улицама је непрегледан,а млади и кад немају благослов шетају и поје црквене пјесме.

Свјестан да је изгубио власт Ђукановић потеже за ванредним стањем. Потпуно дивљајући по кабинету тражи да се за пар дана растјерају народ и свештенство са улица. Драган Благојевић ће бити задужен за Никшић и околину, Зоран Лазовић за сјевер а Веселин Вељовић Пљевља, Жабљак и комплетну команду. Ђукановић је толико полудио да тражи укидање интернета, свих врста комуникације и прекид телефонског саобраћаја. 

Никола Јањушевић је лутка која мора да контролише саобраћај док НАТО снаге не уђу и изађу из Црне Горе. Већ се створио клан у полицији који је на Српској страни и могло би доћи до кланице. Ни Душко Марковић није за увођење ванредног стања, јер зна шта ће то значити. Ипак, уз огромну свађу и натезање написане су наредбе један и два. У самим ћошковима се може видјети, а наш инсајдер у полицији је само могао доћи до корица наредби. Шта је у њима, не зна али зна да су одштампане и потписане.

Предсједник Србије сигурно све ово зна и мора хитно да стане у одбрану Срба у Црној Гори. Мора, овога пута како зна и умије да заустави тиранина и злочинца. Ако треба, нека се окрене Москви, чедној мајци Русији, која нас је бранила увјек и оздравила вјером у Бога једнога. Уосталом, нек запријети Ђукановићу да ће га сатријет ако нападне Српску православну цркву и народ. Ево велики тест и за њега дали и колико шурује са НАТО.

Овај аветињак нек уведе ванредно стање, крене на вјерни народ који мирно корача ка слободи силом, а нама остаје да будемо храбри и сачувамо идентитет. Ако до сукоба дође, сјетимо се прошлости, наших храбрих предака, јер само тако ћемо одбранити будућност и цркву.

Извор: Правда


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО