“Можеш ти, али немој мене да тјераш, ја хоћу да радим…”: Вучић се оштро супротставио забрани рада недјељом

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да не разумије идеју о увођењу забране рада недјељом и да је “најбоље да не радимо ништа, а да плате буду велике”.

“Не знам чија је то идеја. Видио да сам да су Црна Гора и Хрватска то усвојиле. Ја сам против тога. Сваки човјек би хтио да има загарантовано слободно вријеме. Али, можеш ти, али немој мене да тјераш, ја хоћу да радим”, казао је он, а пренио Б92.

Вучић је указао да се забрана рада недјељом у Црној Гори и Хрватској није показала добром.

“Сада, када имамо раст економије треба да га подстичемо, да се хвалимо да радимо више, а не мање. Знам да нико не воли то да чује, али то је истина”, истакао је он.

Вучић је рекао да од маркета постоје и важнија предузећа за економију која треба да раде недјељом.

“Зна се како се плаћа рад недјељом. Немојте да спречавате да се ради недјељом”, поручио је он.

Вучић је казао да ће после овог кренути да траже да не радимо ни петком, да не радимо од седам до 16, касније од девет до 17 и тако даље.

“Најбоље да не радимо ништа, а да плате буду велике. Не мислим да је то реално и никада нисам волио да обмањујем народ, такве одлуке не треба да доносимо”, казао је он.

Вучић се осврнуо и на помјерање радног времена и рекао да је на разумије, као и да то замјера министру за рад Зорану Ђорђевићу.

Nedjeljnik.rs


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО