Скандал у Италији: Михајловић подржао Салвинија па добио ужасне поруке

„Како можете да напишете да човек који се бори са леукемијом “заслужује рак”. Синиша, имаш нашу подршку“- поручио је Тоти

Српски тренер Синиша Михајловић је на удару у Италији. Све због једног интервјуа у којем је дао подршку лидеру “десничарске Лиге” Матеу Салвинију. Салвинијева партија покушава да дође на власт у регији Емилија-Ромања.

  • Има мој глас и надам се да може да побиједи са Луком Боргонзонијем. Прије неколико дана смо се срели, дуго се знамо, пријатељи смо још из Милана и допада ми се његова одлучност, снага и борба. Матео је човјек који оно што обећа то уради. У Италији сам од 1992. године и од тада је само горе, тако да су промјене одлична ствар – рекао је Михајловић у интервјуу за италијанске медије.

Није се то допало свима, неки су га описали као “националисту који је био привржен Слободану Милошевићу и Жељку Ражнатовићу и да због тога није изненађујућа подршка Салвинију”. Тако су кренули разни коментари по друштвеним мрежама, међу којима су они да “заслужује канцер”.

На све то је реаговао Ђовани Тоти, први човек Лигурије.

  • Синиша има нашу подршку. Срамотно је како га нападају само зато што је подржао Салвинија. Како можете да напишете да човјек који се бори са леукемијом “заслужује рак”. Двоструки аршини љевичара су поново испливали на видјело. А, порука за Михајловића је јасна – настави да се бориш, добри Италијани су уз тебе, без обзира на то кога подржаваш – поручио је Тоти.

Извор: Вечерње


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО