Ако живите у нереду, псујете и касно одлазите у кревет…

Ви сте ИНТЕЛИГЕНТНИ!

Колико често псујете у свакодневном говору? Да ли је константан неред у вашој спаваћој соби? Идете ли касно на спавање?

Наравно, све ово се сматра лошим навикама, вјеровали или не, они указују на високу инетлигенцију и искреност.

Паметне особе много псују

У зависности од времена и околности, али паметни људи су склонији псовкама. Они псовке користе да би описали акције, догађаје, осјећања и мисли.

Према студији, способност коришћења простих израза повезан је с бритким језиком и развијеним вокабуларом.

Паметни људи касно иду у кревет

Према студији, људи са високим нивоом интелигенције најактивнији су ноћу. Тачније, људи са ИQ мањим од 75 одлазе у кревет око 23:41, а са друге стране људи са ИQ већим од 123 одлазе у кревет око 12:30.

Паметни људи се брзо прилагођавају

Паметни људи се лако прилагођавају на промјене у околини и приватном животу.

Паметни људи воле да рјешавају проблеме

Ако волите загонетке и задатке, волите осјећај који се појави приликом рјешавања проблема, онда сте највјероватније веома паметна особа.

Паметни људи имају једноставна рјешења и идеје

Као што је Анштајн рекао први знак да је неко паметан не перципира његово знање, већ његову машту. Паметни људи неуспјех доживљавају као лекцију.

То је одлука веома паметних људи. Увијек виде све око себе виде позитивно и покушавају да из неуспјеха извуку лекцију. Уче на својим грешкама.

Паметни људи су такође врло морални

Мартин Лутер Кинг је рекао да образовање треба да научи особу да критички и интерзивно размишља. Интелигенција и карактер су циљ образовања.

Паметни људи су неорганизовани

Сљедећи пут када се неко пожали на то како вам је кућа прљава, и како морате да је пажљивије очистите, сјетите се да је то одлика интелигентне особе.

Закључак

Паметни људи дјелују, рјешавају проблеме и размишљају другачије. Они игноришу свакодневне проблеме, као што су чишћење и одржавање реда у кући, пише cdm.ме.

Стога имају способност да буду креативни и ефикаснији.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања