Мирашеви другари из Загреба: Фашисти, нацисти, кокаински зависници

Посебну пажњу привукла је објава водетеља емисије Бујаневца, који је на свом Фејсбук профилу поставио фотографију Мираша Д Распопа са пензонисаним генералом ХОС-а Анте Пркачином, саборским заступником и бившим министром културе др Златком Хасанбеговићем и уредником емисије – Велимиром Бујанцем

Гостовање директора НВО ЦПЦ на загребачкој телевизи З1 праћено је разним коментарима и анализама. Посебну пажњу привукла је објава водетеља емисије Бујаневца, који је на свом Фејсбук профилу поставио фотографију Мираша Д Распопа са пензонисаним генералом ХОС-а Анте Пркачином, саборским заступником и бившим министром културе др Златком Хасанбеговићем и уредником емисије – Велимиром Бујанцем.

Па да видимо ко су Мирашеви другари.

Велимир Бујанец

Неонациста, осуђен 2014. године да је кокаином плаћао услуге курви. Бујанец је осуђен, након чега се нагодио с тужитељством признајући да је „дрогом морао куповати љубав“.

Ипак, само годину дана након пресуде, био је позван у ВИП ложи на инаугурацији Колинде Грабар-Китаровић. Подсјетимо, Китаровић је управо у Бујанчевој емисији објавила своју кандидатуру за предсједницу РХ.

Анте Пркачин

Пензионисани генерал ХОС-а, Анте Пркачин је у Бујанчевој емисији јавно рекао како треба смакнути бившег предсједника Месића.

„То жгепче треба за уши довести на Јелачић плац и јавно објесити“, рекао је Пркачин, на што је Бујанец упитао мисли ли притом на Месића.

„На Месића“, потврдно је одговорио Пркачин.

Мирашев најбољи друг са фотографије.

Златко Хасанбеговић

Експресно смијењен са мјеста министра културе након што су се отркрили његови „рани радови“ из периода 1996. године у којима је величао профашистички усташки покрет – који је четрдесетих у Хрватској крваво владао под њемачким и италијанским покровитељством.

Фотографија на којој носи усташку капу, за њега није никакав спорам моменат. Али га је ипак коштао министровања.

Какви домаћини, такав и гост.

Извор: Ин4С


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

1 thought on “Мирашеви другари из Загреба: Фашисти, нацисти, кокаински зависници

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО