РТЦГ: Препоручујемо грађанима да сједе кући јер је ваздух загађен!

ДПС и њихове медијске испоставе већ скоро три недјеље на све могуће начине покушавају да унесу додатну панику међу грађане како би зауставили раст броја окупљених на литијама. Након хапшења независних новинара, сада су прибјегли до сада невиђеној методи уношења панике међу грађана, а да надлежни органи то не санкционишу.

У ударном Дневнику на РТЦГ новинар је препоручио грађанима, да се због велике загађености ваздуха, што мање задржавају напоље- у поподневним сатима. Инструкције су се односиле на Пљевља, Бијело Поље, Подгорицу и Никшић. Случајно или не, ал’ баш у градовима гдје је највише народа на улицама који протествују због најаве отимања црквене имовине.

“Квалитет ваздуха током децембра карактеришу прекорачења средњих дневних концентрација ПМ 10 честица, изнад дозвољене граничне вриједности… Ништа боља ситуација није ни у јануару. Надлежни препоручују да се грађани поподне када је ваздух најзагађенији што краће задржавају вани”, саопштио је новинар РТЦГ.

Алузија је јасна, “препорука” се односи на грађане који у све већем броју излазе на улицу да изразе протест и револт због усвајања срамног Закона о вјероисповијести.

Ово је још један доказ да је режим у Црној Гори изгубио компас, а да је народ уједињен и сабран, на правом путу.

Извор: borba.me


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО