Милов удар на српске медије: Ухапшени уредници ИН4С и Борбе

Главном уреднику ИН4С Гојку Раичевићу одређен је притвор, након информативног разговора у Основном државном тужилаштву. Притвор је одређен и Дражену Живковићу, главном уреднику портала Борба.

Раичевић и Живковић позвани на информативни разговор по налогу Основног државног тужилаштва, због вијести које је објављена, да је у Вили Горица дошло до експлозије.

Полиција у Подгорици лишила је слободе Раичевићу и Живковићу због постојања сумње да су извршили кривична дела изазивање панике и нереда.

Живковић је као главни и одговорни уредник портала „Борба“, починио ово кривично дело на начин што је, како се сумња, изазвао панику у јавности објављивањем лажних вести у вези са догађајем у Вила Горица у Подгорици а без претходне провере информације.

Раичевић, сумња се, као главни и одговорни уредник портала „ИН4С“, извршио ово кривично дело на исти начин, објављивањем исте лажне вести на порталу „ИН4С“.

Са наведеним је упознат државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који се изјаснио да се у радњама ова два лица стичу елементи кривичног дела изазивање панике и нереда те да се они лише слободе и уз кривичну пријаву приведу овом тужиоцу у законом прописаном року.

Основни тужилац Биљана Меденица одредила је притвор Раичевићу и Живковићу, а саслушање је код судије за истраге Основнoг суда у Подгорици у 9 сати.

Извор: Вечерње новости


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

1 thought on “Милов удар на српске медије: Ухапшени уредници ИН4С и Борбе

  1. Lorsque vous avez des doutes sur les activités de vos enfants ou sur la sécurité de leurs parents, vous pouvez pirater leurs téléphones Android à partir de votre ordinateur ou appareil mobile pour assurer leur sécurité. Personne ne peut surveiller 24 heures sur 24, mais il existe un logiciel d’espionnage professionnel qui peut secrètement surveiller les activités des téléphones Android sans les en informer.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО