Мекаду: Друга година у Европи, а већ у тако великом клубу

Партизанова последња аквизиција ове сезоне је Џејмс Мекаду. Изворно играч на позицији четири, али нема сумње да ће у Партизану играти и на позицији петице где такође може да пружи добре игре.

По доласку одрадио је медицинске прегледе и први тренинг где се упознао са тимом и тренером. У разговору за клупски Јутјуб сајт није крио задовољство.
„Узбуђен сам што сам овде. Партизан је велики клуб, велика организација. Са добрим саиграчима, добрим људима. Почаствован сам и захвалан Богу што сам овде, што сам здрав и спреман да будем део једне овакве прилике“, рекао је Мекаду.

Зна шта се од њега очекује.
„Прикључио сам се тиму којем иде одлично, како у Еврокупу, тако и у АБА лиги. Желим само да се прилагодим, да радим оно што знам најбоље, да слушам тренера, да са саиграчима играм добру кошарку и да наставимо као до сада“.

Мекаду је очигледно свестан у какав је клуб дошао.
„Свакако сам чуо за богату историју Партизана. Ово ми је друга година да играм у Европи, а већ сам део тако великог клуба. Јако сам узбуђен што сам овде. Много добрих играча, као и тренера, је долазило у овај клуб, у ову земљу. Бити овде у Србији и играти за овај велики клуб… Све је то за мене јако узбудљиво“, рекао је Мекаду.

Имао је нови играч Партизана и поруку за навијаче Бешикташа, клуба за који је до скоро играо.
„Волео бих да се захвалим Бешикташу што ми је дао шансу да играм и развијем каријеру. Направио сам нека сјајна познанства у невероватном граду Истанбул. Саиграчи, људи из клуба и сви остали су учинили да се моја породица и ја осећамо као код куће. Заиста сам истински захвалан за све. И срећан сам што ћу се придружити Партизану. Спреман сам за посао“, написао је Мекаду на друштвеним мрежама.

Он највероватније неће бити у тиму против Цедевита Олимпије, па је његов деби реалније очекивати против Трента у Еврокупу.

(mozzartsport)


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

НОВО